Un cel per a tots

MES DE NOVEMBRE, MES DE PREGÀRIA PELS FIDELS DIFUNTS.

Foto: Anna

Tots estem cridats a ser sants, o sigui, a anar al Cel. El dia 1 de novembre, recordem aquesta crida de Déu i demanem que ens hi ajudin tants sants anònims, no proclamats oficialment, que estan al cel. Com diu el bisbe de Girona, "ser sant és fruir de l'experiència de Déu, que ens fa feliços" en aquest món i en el venidor.
Al mes de novembre, l'Església viu el bon costum de resar pels familiars i amics difunts. Des dels primers temps, s'ha honrat la memòria dels difunts i ha ofert sufragis en el seu favor, en particular el sacrifici eucarístic, perquè, una vegada purificats, puguin arribar a la visió beatífica de Déu.
Per això l'Església, pel poder que li dóna Crist, ofereix indulgències aplicables a les ànimes dels fidels difunts per les oracions que podem fer en aquests dies de novembre. En aquest enllaç pots veure què són les indulgències i com aconseguir-les. 
Aquest any tan especial per la pandèmia, la Santa Seu ha establert que no només es poden guanyar les indulgències alguns dies del novembre, sinó tots els dies del mes. Més explicat en aquest enllaç de la Santa Seu.



Comentaris