Idees per a viure cristianament l'estiu

Arriben les vacances d'estiu i proposem algunes idees per viure bé la nostre vida cristiana a l'estiu...

1- Coneix els horaris de Missa del lloc o llocs on estàs de vacances. Posa entre les teves activitats la més important de la setmana, la Missa del diumengeEn aquest enllaç pots trobar les de la província de Girona i si estàs fora de Girona segur que per internet ho pots trobar fàcilment o sinó acostant-te a l'església més propera. 

2- Resa cada dia una estona. Les habituals oracions al llevar-te i a l'anar a dormir. Però també pots parlar una estona amb recolliment amb Jesús. Aquests audios de 10 minutos con Jesús et poden ajudar a resar cada dia.
3- Confessa't varies vegades durant l'estiu. Pots demanar-ho al mossèn quan vagis a Missa. Et passo els horaris de confessions a Girona durant l'estiu a l'església del Sagrat Cor, on també podràs fer una estona de companyia a Jesús exposat a la Custòdia. 

4- Llegeix cada dia una estona l'evangeli. I no només llegeix-lo sinó també medita'l, pensa què et vol dir a tu Jesús amb les seves paraules i fets. Aquesta web et pot ajudar a llegir cada dia una estona l'evangeli i a meditar-lo.

5- Participa o segueix la Jornada Mundial de la Joventut. Es celebrarà a Lisboa de els primers dies d'agost del 2023. Es podran seguir els principals actes a 13TV.

Clica aquí per a veure com participar-hi
i també el programa de la Jornada

6- Procura viure les obres de misericòrdia. Jesús ens ha ensenyat a estar pendents de les necessitats dels altres i a fer el que puguem per ells. Aquí tens les 14 obres de misericòrdia...


Comentaris