Confirmacions de dos grups d'alumnes de l'escola

Alumnes que van rebre el sagrament de la Confirmació pel bisbe de Girona el dia 24 de maig a l'església de Sant Miquel de Palau.

Alumnes que van rebre la Confirmació el dia 31 de maig per mn. Jordi Font amb delegació del bisbe que estava malalt. El ministre propi d’aquest sagrament és el bisbe, però si ell no pot, ho pot delegar en un altre sacerdot, normalment els vicaris generals o episcopals.

CPL. La Confirmació en primer lloc, és un nou pas en el camí cristià, un nou pas que confirma el que hem rebut en el Baptisme; ens uneix més plenament a Déu, ens fa viure més a fons la seva vida i cal la nostra resposta. En segon lloc, se’ns dóna l’Esperit Sant, perquè ens ompli del tot i ens faci semblants a Jesús. En tercer lloc, ens incorpora més plenament a l’Església (això es fa palès en el fet que el ministre d’aquest sagrament és el bisbe) i en quart lloc, ens envia a ser testimonis de Jesucrist i a portar arreu la seva Bona Nova, és a dir, ens porta a donar testimoni de la nostra fe.

Voler rebre la confirmació i preparar-s’hi és, per tant, una forma important de desitjar consolidar, fer més fort, el camí iniciat pel Baptisme. I de fet, el do de Déu que rebem en ser confirmats, té precisament aquest objectiu: que, de veritat, siguem més fondament i autènticament cristians, seguidors i testimonis de Jesucrist.

Fotos: @lesalzines


Comentaris