El 2 d'octubre, un aniversari.

El 2 d'octubre celebrem el 96 aniversari de la fundació de l'Opus Dei.
Va ser el 2 d'octubre del 1928 el dia que sant Josepmaria va veure clarament el que Déu li demanava.


Les Alzines confia la seva vivificació cristiana a la prelatura de l'Opus Dei, a través dels oportuns mitjans d'orientació i formació doctrinal i espiritual, així com de l'adequada assistència pastoral de les persones que ho desitgen.

Algunes persones que treballen a Les Alzines són de l'Opus Dei. La gran majoria no en són. Cada fidel de l'Opus Dei s'esforça per viure una autèntica vida de fe en el seu lloc en la societat. L'Opus Dei el sosté en aquest propòsit, i en això consisteix la seva activitat principal. (Converses amb sant Josepmaria, 27).

A més d'aquest afany personal, els fidels de l'Opus Dei, amb els cooperadors i moltes altres persones, sensibilitzats pel missatge de l'Evangeli vers les necessitats de les persones properes, s'impliquen també de manera col·lectiva: promouen iniciatives educatives, assistencials i culturals amb una marcada finalitat de servei. Desitgem en aquest aniversari, que sant Josepmaria vetlli per la bona formació de les alumnes de Les Alzines en els àmbits acadèmic, humà i espiritual.



Comentaris